Word ook VRIEND VAN SINTERKLAAS!

Word ook Vriend van Sinterklaas!De actie ‘Vriend van Sinterklaas’ is onderdeel van de Stichting Sinterklaasintocht Bussum.

De Stichting Sinterklaasintocht Bussum organiseert – zoals de naam al aangeeft – jaarlijks de intocht van Sinterklaas in Bussum.

De doelstelling is een kwalitatief goede ontvangst van Sinterklaas, die vooral de kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot 8 jaar aanspreekt. Daarom wordt er samengewerkt met een professionele zanger/presentator.

Ook de mogelijkheid om Sinterklaas persoonlijk te benaderen en te spreken is een vast en belangrijk onderdeel van het programma. De Stichting Sinterklaasintocht Bussum zorgt er steeds voor dat alle kinderen gelegenheid krijgen om Sinterklaas van heel dichtbij te ontmoeten en een kleine attentie te ontvangen.

Het doel van de ‘Vriend van Sinterklaas’ is om deze jaarlijkse traditie financieel te ondersteunen.

Kinderen die aangemeld worden als ‘Vriend van Sinterklaas’ ontvangen van Sinterklaas een persoonlijke brief met daarbij een button waarop vermeld staat: Vriend van Sinterklaas.

Kinderen zullen het leuk vinden deze button te dragen tijdens de intocht of verder gedurende de Sinterklaastijd. En … het zal Sint en zijn Pieten niet ontgaan wie Vriend is van Sinterklaas!

Ja, ik word VRIEND VAN SINTERKLAAS!

Wilt u ook uw kind(eren) aanmelden als ‘Vriend van Sinterklaas’? Maak dan uw bijdrage over op rekeningnummer NL31RABO 0339953942 ten name van Stichting Sinterklaasintocht Bussum.
Ook zonder kind(eren) kunt U natuurlijk “Vriend van Sinterklaas“worden.

Vermeld bij uw overschrijving de naam en adres van het kind / de kinderen die u opgeeft, zodat we uw betaling goed kunnen verwerken. Zodra uw bijdrage is ontvangen, wordt de post verzonden of bezorgd.